Oropesa del Mar Oropesa del Mar Oropesa del Mar

Español English Valencià Deusch Français
En cotxe

En cotxe

Orpesa del Mar es troba en un lloc estratègic entre València, Castelló i Tarragona. Amb accessos per carretera còmodes i fluids, les dues principals vies d'accés són l'AP- 7 i l'N- 340.

  • Des de l'AP-7 o l'N-340, circulant en sentit Castelló-València: s'ha d'agafar l'eixida 45 (en el cas que s'accedisca a través de l'AP-7) i, una vegada passat el peatge, s'ha de prendre l'N-340 a mà dreta, cap al centre urbà, un poc més d'un quilòmetre, es pot entrar a la localitat pel carrer de Mestrat i prosseguir pel carrer de Laura de Cervelló, o seguint un poc més pel carrer José Rivera Forner, per continuar per l'avinguda de la Plana.
  • Des de l'N-340 circulant en sentit Tarragona-Barcelona: s'accedeix a la localitat pel carrer Moncofa. A continuació s'ha d'agafar l'avinguda de la Plana si es vol anar en direcció a la platja de la Concha o al carrer José Rivera Forner, per continuar pel carrer Laura de Cervelló si es vol accedir a la platja Morro de Gos o a la platja les Amplàries (urbanització Marina D'Or).

 

Compartir aquesta página en
facebook twitter email