Oropesa del Mar Oropesa del Mar Oropesa del Mar

Español English Valencià Deusch Français
Platges

Orpesa t 'ofereix 12 km. de costa amb 7 platges que es distingeixen principalment per la seua diversitat i per la puresa de les seues aigües: platges obertes d'arena fina i daurada, platges recollides i familiars, xicotetes cales accessibles, platges salvatges que combinen espais naturals d'arena i de roca....

 

 

Accessibilitat, qualitat i medi ambient a les nostres platges

Perquè tots puguen gaudir de les nostres platges, Orpesa del Mar disposa de  tres platges accessibles (Les Amplàries, Morro de Gos i la Concha) en les quals  persones amb mobilitat reduïdapoden accedir a la vora amb facilitat i banyar-se amb total seguretat. Aquestes tres platges, juntament amb Platgetes de Bellver, compten amb la Bandera Blava, , sistema de certificació de la qualitat ambiental desenvolupat per la FEE.
Cadascuna està dotada d'aparcaments reservats, rampes i passarel·les especials per a cadires de rodes, llocs amb ombres, cabines, dutxes i lavabos adaptats, cadires amfíbies, crosses amfíbies i personal de suport. El període de funcionament és de l'1 de juny al 30 de setembre en horari d'11.00 a 19.00 hores. 
Totes les platges han estat mereixedores des de l'any 2007 de la norma  ISO 14001 i la  Q de Qualitur, a més de comptar amb la  Q de Qualitat a la platja de la Concha i el distintiu SICTED a la platja de la Concha i a la platja de Morro de Gos.