Oropesa del Mar Oropesa del Mar Oropesa del Mar

Español English Valencià Deusch Français
Espais Naturals

Entre els diferents espais naturals d'Orpesa del Mar destaquen privilegiats enclavaments de la costa com la cala d'Orpesa la Vella i la cala del Retor, xicotetes platges d'aigües cristal·lines protegides per preciosos penya-segats on podràs relaxar-te i descansar dels sorolls quotidians.

També s'ha de ressaltar la Serra d'Orpesa, una muralla natural situada en direcció oest que protegeix el municipi de les inclemències meteorològiques, i que ofereix llargs senders i belles panoràmiques dels camps de tarongers, ametllers i d'altres cultius que s'estenen al voltant de la localitat. Des de la serra, podràs enllaçar amb altres rutes que et descobriran un altre dels paratges que toca amb Orpesa del Mar, elDesert de les Palmes, un extens parc natural que et regalarà paisatges de bosc mediterrani i panoràmiques de postal.

Finalment, hi ha la Bovalar, muntanya que acarona amb bellesa el mar i que reposa al costat del port esportiu del municipi. En ella es troba El Mirador, des del qual es poden contemplar les Illes Columbretes quan el cel està clar.