Oropesa del Mar Oropesa del Mar Oropesa del Mar

Español English Valencià Deusch Français
Municipi Familiar

Municipi Familiar

Arrere Endavant

Orpesa forma part de TOUR & KIDS, el Club de Producte de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana integrat en ATURFAM (Associació d'empreses de turisme familiar de la Comunitat Valenciana).

El club que entén el turisme familiar com aquell en el qual el que l'eix principal són els xiquets que viatgen amb adults, treballa amb la finalitat de promocionar i fomentar el turisme familiar a la Comunitat Valenciana elaborant  una oferta turística i familiar de qualitat i competitiva que redunda en benefici d'usuaris, empreses i destinacions associades.

Entre els objectius de TOUR & KIDS destaquen:
-          Estructurar l'oferta de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana.
-          Difondre i comercialitzar l'oferta de turisme familiar de la Comunitat Valenciana
-          Crear un producte adaptat al consum familiar.
-          Millorar i diversificar l'oferta de les destinacions.

Les destinacions turístiques familiars i les empreses turístiques familiars que han obtingut el segell Tour & *Kids, han superat un procés de certificació que acredita una oferta turística especialitzada i adaptada per a famílies que garanteix el compliment de diferents estàndards de qualitat per a satisfer les necessitats dels viatges i moments d'oci amb xiquets.

Els municipis turístics familiars i les empreses turístiques familiars amb la marca TOUR & *KIDS han superat un procés d'avaluació i certificació que acredita una oferta turística especialitzada i adaptada per a famílies que garanteix el compliment de diferents estàndards de qualitat per a satisfer les necessitats dels viatges i moments d'oci amb xiquets.

En la web www.tourandkids.com trobaràs tota la informació sobre les destinacions i empreses d'allotjament, restauració, oci i transport que han obtingut aquest distintiu.


GUÍA DE TURISMO FAMILIAR TOUR & KIDS.

Traductor SALT.Gva

 

Compartir aquesta página en
facebook twitter email