Oropesa del Mar Oropesa del Mar Oropesa del Mar

Español English Valencià Deusch Français
València

València

Arrere Endavant

València es troba a només 96 km d'Orpesa del Mar, és una ciutat molt cosmopolita. Se'n pot visitar el centre històric, amb infinitat de magnífics monuments com ara la Llotja de la Seda, la Catedral, la Basílica de la Mare de Déu dels Desamparats, el Mercat Central, l'Ajuntament o l'Estació del Nord, d'estil modernista.

Té molta riquesa històrica i cultural tancada entre les muralles de la ciutat, enderrocades a finals del segle XIX, però de les quals es conserven dos de les seues portes imponents: les torres de Serrans i les de Quart, i aquesta última fou útil en la Guerra de la Independència del segle XVIII contra Napoleó.
La cultura valenciana hui dia està present en dos dels museus més importants del país: l'IVAM i el Museu Sant Pius V. L'un exposa importants obres d'artistes contemporanis, l'altre guarda les obres més importants de València, d'artistes com Sorolla o Benlliure.

No podem oblidar la gran obra arquitectònica realitzada pel nostre arquitecte més universal: Santiago Calatrava autor de la Ciutat de les Arts i les Ciències, en què sobretot destaca el Palau de les Arts Reina Sofia, acabat l'any 2006 i que constitueix des d'aleshores un centre cultural únic a Europa i al món, i alberga concerts de música clàssica i òpera.

 

Més info: http://www.turisvalencia.es/va/home

Compartir aquesta página en
facebook twitter email