Oropesa del Mar Oropesa del Mar Oropesa del Mar

Español English Valencià Deusch Français

Renegà - Benicàssim - Via Verda

Arrere Endavant
Fitxa tècnica
  • Dificultat: Baixa
  • Distància: 5,4 km.
  • Durada aproximada: 1 hora i 30 min.

 

És una ruta alternativa al camí d'Orpesa del Mar - Benicàssim per la costa, que evita les pujades del Mirador. Transcorre completament per camins asfaltats fins a la Via Verda del Mar a Benicàssim.

Agafem el desviament indicat en la urbanització Rodecho a l'esquerra (ja que a la dreta ens uniríem a l'R-1). Exactament en 70 m estarem travessant el túnel sota l'AP- 7, i arribarem a continuació a la urbanització La Renegà. Agafarem la primera bifurcació a la dreta. Travessem la urbanització per la part més alta. Aquest carrer s'acaba a uns 500 m, en un encreuament que prendrem cap amunt, a la dreta.

Comença un ascens fins a la urbanització La Colomera, des d'on tindrem unes magnífiques vistes de tota la costa, destaca en especial la construcció defensiva que dóna nom a la urbanització: La Torre Colomera (BIC).

Ara ja anirem baixant cap a la urbanització Torre Bellver I, arribem a la rotonda amb Torre Bellver II, que és el camí que ve de l'N- 340 i d'Orpesa del Mar per la costa. Anirem a l'esquerra per arribar a la Urbanització Les Platgetes. Després de travessar un pont que passa sobre la Via Verda del Mar seguim fins a la Platja Voramar, a Benicàssim, on enllaçarem amb la Via Verda del Mar per tornar fins a Orpesa del Mar, a 5,7 km per aquesta ruta.

 

Compartir aquesta página en
facebook twitter email