Oropesa del Mar Oropesa del Mar Oropesa del Mar

Español English Valencià Deusch Français

Orpesa - Torre la Sal

Fitxa tècnica
  • Dificultat: Baixa
  • Distància: 12,8 km.
  • Durada aproximada: 3 hores i 30 min.

 

Eixirem de la glorieta davant de la plaça de bous, molt prop de la Guàrdia Civil, punt d'inici de l'R- 1 i del final de l'R- 2.

Començarem a caminar pel C/ Rivera Forner, agafant a pocs metres a la dreta el C/ Sant Isidre. Aquesta ens portarà ràpidament fora de la població i prompte estarem circulant entre camps i horts cultivats a la vegada que ens va separant de l' N- 340.

Transcorreguts uns 2 km, arribarem a un túnel que travessa per sota de la línia fèrria. No el creuarem, sinó que ens desviarem a la nostra esquerra per dirigir-nos novament cap a l'N- 340 pel camí que s'estén al costat del riu Xinxilla en el marge esquerre.

Arribats al costat de l'N- 340 el camí situat en paral·lel a aquesta. Salvarem, rodejant-los, els diferents passos elevats que travessen la carretera i en arribar al km 3 aproximadament, el mateix camí ens obliga a girar bruscament a la dreta per la CV- 146 fins a Torre la Sal.

Si ens ve de gust, és un bon punt per prendre el bany. Just abans d'arribar a la platja tenim un camí a la  dreta per al retorn. Aquest enllaça amb l'Av. Barcelona que, sense abandonar-la, ens portarà per la urbanització Marina d’Or per arribar posteriorment al centre d'Orpesa del Mar. Si el que volem és tornar a les platges d'Orpesa del Mar, des de Torre la Sal, podem agafar l'R- 5 i tornar vorejant la mar.

Per dirigir-nos al nostre punt inicial ho farem per l'Av. Barcelona i girarem per l'Av. del Mar fins a la Plaça Espanya. A l'esquerra per C/ Doctor Clarà i a la dreta per C/ Leoncio Serrano fins a Rivera Forner, el nostre punt de partida.

 

Compartir aquesta página en
facebook twitter email